Latest Instagrams
Khamis, November 21, 2019

NEW YEARS GIVEAWAY BY EIKIN SOFI



New Years Giveaway By Eikin Sofi |Hi~ Assalamualaikum.

Thanks for the beautiful mei mei Suhana sebab tagged me in this giveaway.

Aien ni nak kata peminat mekap tegar itu lah tidak, cuma ya la kita kan perempuan, semestinya suka akan benda-benda yang mencantikkan diri ni. For those yang suka benda cantik tu, boleh la join giveaway ni.

Sebab apa Aien kata macam tu? Sebab korang memang sesuai la dengan hadiah utama contest ni. Pergh~ ni yang rasa nak pergi jenguk youtube tutorial eye make up lepas ni. 

Untuk three lukiest beautiful ladies out there, I'm tagging you.. 

Cik Bunga , Shu , KC

All the best untuk yang join. Oh ya, contest ni berlangsung sampai hujung tahun, kalau berminat cepat-cepat join dan klik saja banner tu atas. 

Peace! Jaa Nee!

14 ulasan:

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~

Latest pins

Subscribe