Latest Instagrams
Monday, February 04, 2019

GOOGLE+ GOING SHUTTING DOWN

Hi~ Assalamualaikum 

Berita sedih buat kita pengguna G+ also known as Google plus kerana mereka akan tutup selamanya buat kita pada 2 April 2019. Ini akibat kekurangan pengguna di kalangan masyarakat dunia. Alah~ sedihnya. G+ ni lebih kurang macam twitter dan kita boleh link dengan kita punya blog. Ala~ kalau dah tak ada macamana Aien nak connect dengan blogger lain? Tidak!! 

  

Oh~ tidak!! 

Makanya kita ken cari alternatif lain la kan? Ayo~ 

4 comments:

  1. Mula-mula tengok sahabat blogger share..terkejut juga.Tak lama PC dapat email juga.Walau PC tak begitu menggunakan G+..tapi rasa tak seronok juga bila G+ nak dimansuhkan,

    ReplyDelete
  2. Memang sedih sikit pasal berita ni. Huhu

    ReplyDelete

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~

Latest pins

Subscribe