Latest Instagrams
Thursday, May 16, 2019

DENGAN SEKALI LAFAZ, KAKAKKU MENJADI MILIK ORANG

Wonder kan, kenapa balik kampung awal sangat? Kenapa tak tunggu raya nanti? Ish ish..  salam pembukanya di mana wahai Nur?


Hi~ Assalamualaikum semua~ it's me? Remember? Haha Lama sangat menghilang, dah setengah bulan baru ada mood nak update semua ni. Nampaknya kelelahan pulang dari tanah air masih tak reda lagi. So, malam ni Aien amek la mood sikit update mana yang teringat dek akal.


Bah, Aien pulang ke Miri hari tu, because my elder sister getting married! Yuhuu. Congratulation!! Welcome our Abang Long. Actually this weds a bit rushing event but we managed to reunion each other. Soon, on Hari Raya ke-empat majlis mengundur kata orang Johor di Johor ler. Haha Oh ya, she also married with Johorean. A bit cliche cause her husband is her bestfriend brother. Ouww~ so sweet..  May Allah bless you two with happiness and blessful wedding till jannah. ♥


Jom kita lanje sikit gambar mereka berdua. hehe


Nak spam sudah ritu di Instagram. Di status whatsapp jugak suda. haha Nak gambar official belum ada. Kita share mana yang ada saja. Moga ini boleh dijadikan memori terindah buat kami sekeluarga. 😉

Tahun depan siapa lagi ye... 

8 comments:

  1. uwahhh tahniah on getting a new family member.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.Tahniah.Bertambah ahli keluarga baru.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Tahniah kak aienn! Amboi lama menghilang yeee haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, menghilang amek mood.. bertapa jap~ ^^

      Delete
  4. Tahniah, semoga kehadiran ahli baru ini dapat menambah seri keluarga

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, amiin ya rabbal alamin. ^^

      Delete

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~

Latest pins

Subscribe