Latest Instagrams
Thursday, January 24, 2019

GIVEAWAY DOMAIN BARU by OMBAKBERGIGI.com


Hi~ Assalamualaikum

Tahniah OM dah dapat domain official untuk blog dia. Doakan Aien pulak yer untuk dapat domain dan bertukar wajah yek. hehe

Aien support member k.. Untuk blog Cik Ir kita nih, tak ada apa sangat nak nak disuggest or nak ditegur whatever yang kurang ke hape.. cumanya nak request kat OM cerita la journey OM dari mula sebelom bergelar IR ni. Susah tak journey dia? hehe

Kalau tabuleh, teda apa la.. Baik la.. itu saja mau cerita. Guys, jangan lupa kamuorang join haa ni giveaway. Semoga OM terus maju dalam dunia blogger dan your life. Tak lama lagi nak kawen yek? hehe..


K ... klik banner untuk join. K bai

19 comments:

  1. Good luck! Datang dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  2. Salam kenal. All the best untuk giveaway ni.
    https://faradidi.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. goodluck! I pun dtg dari segmen yg sama 😚

    ReplyDelete
  4. goodluck! I dtg dr segmen yg sama 😚

    https://goodcry.blogspot.com/2019/02/giveaway-domain-baru-by-ombakbergigicom.html

    ReplyDelete
  5. JALAN2
    #JMBELOG
    https://belogsjm.blogspot.com/2019/01/giveaway-domain-baru-by-ombakbergigicom.html

    ReplyDelete

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~

Latest pins

Subscribe