Latest Instagrams
Tuesday, June 25, 2019

TIK TOK TIK TOK...... JULY IS COMING, HERE I COME IBU!!


Hai hai Assalamualaikum~ 

Comel je kan kalau bayangkan baby lambai macam ni? Aha, 37 weeks is around. Alhamdulillah tadi sesi check up 2 minggu sekali telah pun selesai dengan sekejap dan mudah. The last scan keadaan baby dalam kandungan pun going so well la, moga-moganya. And the more I shocked is, berat baby lagi berat daripada kakak Nayla. 😵 O M G.. Mudah-mudahan boleh bersalin normal lagi la. huh, bisa terankan dia keluar huhu

Barang-barang pun boleh la dah prepare tinggal nak angkut balik rumah mentua je lagi. Hope this confinement journey going so well, disebabkan dah pernah sekali, makanya mental is prepare very well.. hehe 

Harap nye la kan. Dengan line tak ada, 😅 gitu je la rehat ngadap anak, ngadap kakak Nayla nanti. hehe

Itu je la.Nak bebel. kbai

2 comments:

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~

Latest pins

Subscribe