Wednesday, October 11, 2017

berhabuk sungguh

Kalau orang dah kata lama tu, maksudnya memang lama sungguh la. Sampai berhabuk. Hari ni, setelah hampir 10 hari mereput dah berhenti kerja, duduk tanam lemak je, baru ada hati nak buka blog. Itupun ehsan si hotspot DIGI yang nak expired besok. Hailo~ Kuno kan? 

Assalamualaikum Uolls~ 

Aien rasa nak kembali ke alam blog ni, nak mohon pemasangan TM dengan encik suami, hope la dapat. hehe. Kalau tak, bertabah saja la yer duhai hati. 

Setelah dikemaskinikan apa yang tak boleh dipasang di sini, ditukar lagu yang telah lapuk lamanya, Aien rasa macam memang perlu baju baru blog ni. hurm... 

Nanti akan difikirkan. Sekarang ni, Aien sibuk memikirkan benda lain untuk menjana pendapatan dari rumah? Ada sesiapa yang singgah sini, nak share tak macamana nak menjana pendapatan? Ada suggest jadi dropship, ada suggest jadi agent. Sebab kan dok umah. Suka skrol-skrol, and overall. benda senang ja~ hehehe

Senang senang pun mental beb, ai is sekarang too much malas. Dah nama nak bersara sekejap dari berjumpa dengan masyarakat. haha Susah ada penyakit anti-sosial ni. :P


Telebih dahulu, Aien menyusun sepuluh jari sebab Aien dah buang shoutbox sebelah tu, nak pasang balik dah tak ingat~~~ T^T sob sob la kejap. nak duduk lelama pun tak selasa dah sekarang. Buntot papan! Hadoi! k, tu je


Sebelum Aien merapu meraban lebih banyak, better off dlu. Till we meet again~

ps: U olls yang nak share dengan Aien macamana nak jana pendapatan, mohon ikhlas hati pm Aien yer.. hehehe di aisyenur@gmail.com k.. pape roger dlu~

2 comments:

  1. welcome back to the blog kak aien ..
    hahaha i is like yr new song ^^

    nak tau cara jana pendapatan sampingan dr rumah ? gonna share it with you if you sudi ~^^

    ReplyDelete

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~

Instagram

Pinterest