Wednesday, January 11, 2017

STEP 2: Manage of everything

Fuh~ hai hai semuanya.. 
It's been a long time since last entry kan? 

Selamat tahun baru semua. 
Apa khabar tahun baru anda? 
Harap semua baik-baik saja seperti yang dirancang. Jika tak, anggap ia adalah ujian untuk anda, dan ujian untuk hamba-hamba yang disayangiNya. 

Amboi, Aien ni... berceramah tahun baru yer.. 

Well, excited akhirnya punya waktu untuk tulis entry ni. 

Since the title make me more excited and nervous in the same time, so.. continue...


Wow.. lagi sebulan pejam celik untuk my big day.. ehem~ 

Lepas ikut kursus pra perkahwinan pada 27 & 28 Disember tahun lalu, Aien proceed dengan dokumen. Bila dokumen dah selesai, boleh saja settlekan benda lain. 

Demi tahun baru yang semakin tinggi harga barang, Aien decide untuk semua Do It Yourself thing. hehe 
Dari hantaran, ke pelamin, ke rewang nya semua sendiri. Alhamdulillah thanks for parents and adik beradik yang faham even kami tak dapat berkumpul sama. 

Bila sorang di sana, sorang di sini, semua rasa macam... serabutnya. Tapi, alhamdulillah dipermudahkan segala urusan. Harap semuanya mudah sehingga majlis nanti. 

Lagi sebulan, Oh My Allah~ hahaha 

kbai. 

masih banyak jugak nak kena fikir ni, memandangkan Aien susah sangat nak bergerak sendiri. Semua nak kena tunggu driver. Semua orang busy.. Adeh~ tu satu hal jugak.. 

tu je nak bebel pada 11.1.17 ni.. 

Start counting.. 

till the day.. 


Kalau ada kawan-kawan blogger yang dekat Miri, pm la sis kalau nak datang yer.. :P

In syaa Allah.. sis layan. hehe

kbai.. 

3 comments:

  1. Tahniah Aienie, smoga dapat menempuhi hidup sbgai suami isteri dunia akhirat <3.

    ReplyDelete
  2. tahniah Aien, semoga dipermudahkan segala urusan pembinaan masjid. Semoga tabah menghadapi cabaran dalam kehidupan alam rumahtangga 😄

    ReplyDelete

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~

Instagram

Pinterest