Sunday, January 29, 2017

......

Assalamualaikum wbt
As you guys can see... yep! tak salah pun. Memang tetiba rasa nak menaip rasa hati yang sedih apabila terindu dengan kawan-kawan di sana. 

Teringat si dia yang tak bagi Aien untuk join dorang disebabkan satu peristiwa tu. Sedih. Deep inside it's so sedih. Why? 

Pernah tak something bad happen yang actually it's come from you and you decide to lie about it just because you know he will mad to you? 

Aien pernah terdetik dulu, I don't like lelaki yang treat me like a bullsh*t and they give a reason just because they love you? 

Seriously, till know I just don't get it why a man abuse a woman when they say that woman is their lover?

Just duh~

Hanya nak menyuarakan kesedihan hati ni. Rindu dengan geng KUSMA, dengan mereka yag bergelar teman. Takkan semata dah jadi isteri orang terus cut semua? I just good to cut people out you know. Just try it. 

I just want to spend my last time with them. before I get serious with the marriage life.. It not I don't get serious now, I just want to.... before become officially alumni of Kolej Universiti Islam Melaka. 


TT

2 comments:

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~

Instagram

Pinterest