Monday, August 29, 2016

Berlalunya Ogos tanpa entri~




Selalunya, masa duduk kat rumah, beribu-ribu entry di-submit ke mari, tapi bila dah balik ke alam student untuk semester terakhir, membuatkan daku tak ada update apa-apa. Sorry, guys. Thanks pada siapa yang sudi klik-klik sepanjang aien tak kunjung sini.. Terharu kejap. 

Well, berlalunya Ogos tanpa entri. Hanya dengan entri ni, aien ingin memohon ribuan ampun dan maaf, cebause tiada masa nak bukak laptop yang ada talian hayat yang masyuk.. T.T



So, Selamat Menyambut hari Kemerdekaan yang ke -59 bertemakan #sehatisejiwa. 

Terima kasih.


11 comments:

  1. awakk...awakk...ogos ni awak tak wish besday kat kite pon...huwa..hahaha...

    awak..awakk...jemput singgah sini, jangan lupa join sekali untuk menangi set Skinfood bernilai RM200 :)

    http://www.yayacendana.com/2016/08/skinfood-worth-rm200-set-korean-beauty.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Allah.. Maafkan daku~ kelupaan sungguh! hepy belated bezday. Sorry lmbat wish. Sebln kemudian yer baru wish.. hehe

      Delete
  2. huuu...sehati sejiwa la bhai...
    okaylah selamt menyambut merdeka!

    ReplyDelete
  3. Biasalah klo dh msuk sem gerenti bz..haha

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan...
    Dari group bf yang sama :)

    ReplyDelete
  5. Biasalah kalau dah kembali belajar. Good luck!

    ReplyDelete

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~

Instagram

Pinterest