Saturday, July 09, 2016

Julai in da house~

Waaaa~ 


julai dah sampai~ 

before that, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, maaf zahir dan batin pada semua reader's dan teman-teman blogger sekalian. Maaf juga sebab tiada sebarang apdet sepanjang ramadhan dan syawal pun actually nak menyepi lagi, konon busy.. tapi tak sampai  hati pulak. 


Lepak malam-malam sorang-sorang tetiba idea aien nak apdet pun datang. Haa~ tapi tak ada apa sangat eh.. 

Just nak share serba sedikit apa yang bermain dalam kepala untuk edisi ramadhan-syawal=praktikal aien ni. 

Untuk dua minggu lagi, praktikal aien akan tamat. Yeay~ hahaha betapa bahagia dapat lepas dari praktikal bukan sebab apa. Boring yang amat! Hanya Allah je tahu betapa boringnya aien dari jam 7.30 sampai 4.30 tu. Penyiksaan mental betul. Ado, aien tabik la pada mereka yang bekerja ni. Tapi bagi persepsi aien, kalo dah kerja lain pulak ceritanya kan? 

Bila praktikal yang sekosongnya memang la bunyi macam menarik, tapi hati aien risau kot-kot tak lulus kang untuk tu. T-T memang sobs sobs la masa tu. hahah 

Plus, praktikal masa bulan puasa, phew~ bertambah lemau la gamaknya. 
Alhamdulillah ramadhan juga telah berlalu, moga ramadhan kali ni bawa kebaikan buat kita semua. And syawal datang jengah la macam biasa. Tipikal bila dah masuk hikayat Y2K ni, tiap kali raya macam tak ada feel nak raya. mungkin sebab dah besa kot. kot la kan.

Kali ni raya, lagi santai, dengan baju raya acah muat je. dengan biskut, kek semua acah sempat je.. hahaha lawak pun ada. Semua pakat haa~ ko datang la masa kteorang open house nanti. 

itu lawak. adoyai~ 

Rini baru marathon gulung popia kecik. Sambil tu, layan la movie beribu raban yang ada. Kesudahannya popia aien masuk balik peti sejuk, aien sibuk fokus movie. Parah betul anak dara sorang ni. Dah la sekarang bersusun dramalist yang nak ditonton. Parah2.. addicted dah ni.. 

Tadi kan, berjela idea. Edit sana, gulung popia, terbang semua~ hahaha Tak apa la, janji ada entry, kan? 

k bai la semua.. Sampai ketemu. :P

1 comment:

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~