Sunday, July 31, 2016

BOOK REVIEW: Hero seorang Cinderella


Pada petang yang indah, aien merajinkan diri menaip untuk review. wow~ tetiba je kan? hehe

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Cantek kan novel ni?

aien follow up novel ni kat blog anjell lagi. baca-baca sampai ternanti bila lagi nak keluar anak dia ni? sudahnya, sebelum aien jejak tanah Malaya balik, aien singgah Popular beli la satu. Buat peneman diri dalam flight. 

Best! 

Anjell kan? dia tak pernah mengeciwakan. Feveret aien dia ni. 

Sinopsis novel ni based on apa yang aien baca, Tengku Ian menyamar sebagai orang biasa semata-mata nak melihat drama manusia yang tamakkan harta. Nura Medina, anak Datuk yang dianaktirikan oleh keluarganya sendiri. um, Kind of la bila bapak dah kawen lain pahtu busy. Sian Medina. 

Nak tahu kesudahan Medina dan Tengku Ian? 

Cepat-cepat la serbu Popular, MPH book store yang berdekatan. Kalau rasa malas nak keluar, click saja di karyaseni dengan harga yang berpatutan. Siap ada diskaun lagi sekarang ni tau! 

Cepat! Cepat! 


Kbai

P/S: Waiting for another baby -Alpha Male.. Anjell kata taun depan kot dia release. Maka, mohon bertabah!





4 comments:

  1. Cover novel menarik. Terus terpikat nak baca. Hee. Lama dah tak beli novel.. Tq for sharing 😊

    ReplyDelete

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~

Instagram

Pinterest