Saturday, April 02, 2016

93/366: weekend yang membosankan!!



Okay. Itu la kerja aien dari beberapa jam yang sudah. 

Hai hai semuanya. 

Weekend yang sepatutnya aien spending masa di Kem Survival yang dibatalkan, maka aien menghabiskan weekend ini dengan..... 


yeah~ 

cerita hari ni, adinda kesayangan seorang menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke-21. Saeng il chukka hamnida~ 

Plan rini, konon nak ziarah dia, akan tetapi, mengenangkan bakal mengeluarkan sedikit duit, fikir ribuan kali nak pegi ke tak. Dengan diri yang masih tiada idea nak buat assignment yang bakal disubmit isnin ni. 

Wah~ tahniah aien!! anda seorang pelajar berdedikasi. 

uhukz~ apa benda beraban ni. 

Semalam tengok Ho Goo's Love, sweet giler.. Lepas done watching drama tu hilang dah mood. terbang bersama Uee I guess. haha. mengarut la kau jemah~

Nampak kan sangat boringnya tu. So, hari ni sempat balik rumah kejap. Maka berjalan la singgah fellow blogger yang dirindui... Muah setepek~ rindu korang. 

haha berangan~ tak ada siapa la nak rindu hang. 

Sebelum aien mengarut dengan lebih karut, mari la kita... 

jom tengok DOTS.. kbai

-SEE YOU AGAIN-



4 comments:


  1. So in love with your blog! You've got such a fresh style and it really is a pleasure to read it!
    Would you like to follow each other on GFC? If yes just let me know once done and I'll be right back!
    xoxo
    Patricia http://patriciacori.blogspot.ch

    ReplyDelete
  2. hehe kak aienie ok lagi ^^ macam saya ni dah tahap mereput XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha xleyh idup mereput dalam panas2 ni.. mmg jadi mumia terus.. haha

      Delete

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~