Wednesday, April 20, 2016

111/366: what a busy month

It's been awhile guys.. 



banyak sebenarnya nak update, tapi kekangan waktu dan data yang sangat la terhad, maka aien terpaksa redha wa pasrah  menunggu hujung minggu. 

Dengan minggu yang kejar segala midterm, present and assignment yang menanti demi mengejarkan beberapa minggu lagi nak final.. *shocked face*

Phew~ relax aien... 

Hope I'm strong enough to stay till next semester.. 

huhhuhuh

anyeong!

ada masa aien nak update minggu lepas aien pergi program anak angkat kat Tg. Karang, Selangor.. 

bai~



16 comments:

  1. Its okay dear. Semoga urusan aien dipermudahkan yer. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnx sis... :D senyum pahtu nak nangis pulak... T^T

      Delete
  2. Tg.Karang? nanti update story ehh. Akak pun pernah buat program katsitu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay sis~ nantikan apdet kite.. :D

      Delete
  3. Lunaskan yang lebih utama terlebih dahulu ya...

    ReplyDelete
  4. All the best. Siapkan assignment ! Nnt baru blogging balik 😉

    ReplyDelete
  5. ada mslh tidur ke? dh nk final baik tumpukn kt pljrn, kang pointer turun mnyesal kmudian ari tak bguna dh.

    ReplyDelete
  6. Gambatte.! (^__^) Selesai kan benda yg penting dlu nnti free update ye. Moga di permudahkan segala urusan dear.

    ReplyDelete
  7. Nanti ada masa bolehlah share cerita kat program tuu..hehe

    ReplyDelete
  8. Sekali tengok nampak macam Gaara from Naruto gamba Anime blog ni. Anyway salam kenal! :)

    ReplyDelete

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~