Wednesday, March 16, 2016

76/366: Diary of 3rd week of the March



Fuh~ penat aien balik dari kem, and this week been so busy sebab next week cuti midsem. Yeay~ 

Hai hai assalamualaikum peace upon you everyone. 

Haa~ tu dia. Intro berjela. 

Manakan xnye. Rindu dengan geng blogger dengan seekers yang keep singgah kat blog picisan ni. :D 

aien janji nak apdet pasal kem ritu kan? 

Hurm.. maybe weekend nanti kot baru dapat sebabnya aien betol-betol tak ada masa free. T^T 

Sedih tau. Orang sume sibuk tarik kelas ke atas-atas konon  nak balik awal, sudahnya kat asrama cuti kena beku sebab nak 'pagar' asrama. Allahu~ 

K sini aien gelak jahat. Pade dengan mu mung~ mwahaha 

Ado.. 

Susah hati aien bila dah berjanji hadiah masih tak dapat nak proceed. Sedih. Sedih. 

Sorry kak hani dengan kak penselduabee. 
memang busy sangat2. T^T 

Pahtu next week dah cuti baru ada masa. Sorry. >…<

Minggu depan tu la nak buat sume benda. ALLAHU~ miserable nye la. 

Dah tu..  

Okay. Esok kelas kol 8. Hari ni aien saja nak cerita tentang planning aien yang moga dapat dilaksanakan. 

*^O^* 

Okay
In syaa Allah panjang umo sampai ketemu. 

-SEE YOU AGAIN-

4 comments:

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~

Instagram

Pinterest