Tuesday, March 01, 2016

60/366: 29 February see you next 4 years...


Sambil-sambil tengah study untuk subjek esok, Etika dan Moral, aien sempat berjalan malam di blog kawan-kawan. wah~ meriahnya la blog deme. aien ni ubah blog aien ni hujung tahun la gamaknya. Hanya mampu tukar lagu je la. 

Siapa yang selalu singgah might perasan yang aien suka tukar lagu. haha depends on mood aien masa nak tukar tu. But, selebihnya aien choose untuk tidak mengejutkan fans aien dengan lagu yang gugur jantung jemah. haha


Currently, aien tengah dengar 21 pilots. Sound nice tho'. but somehow heavy. hurm... 

actually, entry ni ditulis pada 29 Feb, tapi terleka dengan pencarian bahan study.. terlupa nak habiskan menaip. hahaha

al-maklum la, aien ni pelupa orangnya. lulz~

Nak kisah pada kome sebenarnya di sebuah negara Eropah kalau tak silap, membenarkan wanitanya melamar lelaki pada tarikh ni. 

Haa~ just nak tnya, ada sesiapa tak yang kena lamar/melamar hari ni? 

K. 

aien nak moving on. It's march already. yeah... 

seram lagi dua bulan final. Lagi tiga bulan praktikal. T^T

sob sob la kejap. 

-SEE YOU AGAIN-

16 comments:

  1. lg 2 bulan final, goodluck aien! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thnx sis. Doakan sy buat yg terbaik.. :D

      Delete
  2. salam aien...
    ouh eh , tapi baca pasal ni dah 1mac tak sempat nak pergi melamar heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm TKK... hahah xpe. Tggu 4 tahun lagi. Haha 😂

      Delete
  3. 4 thn sekali baru jumpa huhu..maaf akak baru smpt bw cne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? sbb dia istimewa... it's ok sis.. :D

      Delete
  4. Kan? March sudah! :D Semalam scroll timeline FB, semua buat status 29hb feb. LOL! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah xbkak pulak fb smlm. Yer dah march.. >…<

      Delete
  5. salam. jemput join segmen bloglist saya http://iniblogke.blogspot.my/2016/02/iniblogke-mac16-bloglist.html#.VtUlJ_l96M8 thanks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok. Nanti sy join. Bookmark dlu... >…<

      Delete
  6. hope dipermudahkan segala urusan bulan march ni.. aameen.. hehe tetibe.. hahhaha ^^ (result spm keluar bulan ni.. doakan saya! in shaa allah.. aameen ^^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xyah nak bulan sgt la. Minggu ni kot. haha in syaa Allah mudahan shawal dpt result gempak!

      Delete
  7. hahahhaha..leap year huh? kalau boleh gi negara tu dah lama dah lamar..hahahahhah
    *inurdreamsbebeh* T~T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kalo ada jodoh mana2 pun boleh... :D

      Delete
  8. 21 pilot mmg bunyi heavy, but lirik dia .... meow. gahaha :P

    macam "tear in my heart" xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? aien boleh la dgr. tp xleyh selalu :p

      Delete

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~

Instagram

Pinterest