Sunday, February 28, 2016

5 thing I hate most




Thanx la Adik Raizah jemput Aien untuk join tagging tagging ni. Nak baca 5 benda dia tak suka, klik SINI

haha jadi viral lak benda ni. Saja untuk suka-suka memenuhkan entry. mwahaha Petang ahad ni, Aien nak cerita sikit benda yang Aien tak suka. Err, apa dia yek? 

RULES:

Buat satu entry bertajuk 5 THING I HATE MOST berserta dengan gambar di atas dan listkan 5 perkara/benda yang anda tak suka/benci. Mention siapa yang tag anda dalam entry tersebut. Anda juga dikehendaki untuk tag lima blogger dan pastikan mereka tahu. 


haaa~ dan ini jawapan aien:

1. Janji. or orang yang berjanji. Hohohoho~ ini of course semua orang tak suka kan. 

2. Bising. I love peace. :D

3. Menunggu. Semua manusia tak suka tunggu. Except tunggu itu dengan makanan. 5 jam pun aien tak kisah. :p

4. Sepah. Sepah dalam almari tak pe. Jangan luar sepah. hohoho

5. Anda telah kehabisan quota. Tang ni bengang sekali. Aien selalu beli quota banyak-banyak tau, tapi dah beli banyak pun habis sebelum expire, memang la.. Sebal!



Okay. tu je. haha

So, mereka yang aien rasa nak tahu apa yang dorang tak suka.. 


 Enjoy. 


21 comments:

  1. Kehabisan quota tu mmg kite tuu sangat sangat laaa tak suka!!! hahaha. Lagi2 pakai digi ni, lajuuu je dia makan data hahaha
    btw jemput baca jugak http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/02/5-things-i-hate-most.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. digi memang kan?? rasa nak blek dengan celcom pulak..

      Delete
    2. semua sama.. tapi selagi benda tu kita xpakai, kita akan cakap dia best. haha

      Delete
  2. Kehaisan quota tu..alahai...boleh meleleh air mata.

    ReplyDelete
  3. So in love with your blog! You've got such a fresh style and it really is a pleasure to read it!
    Would you like to follow each other on GFC? If yes just let me know once done and I'll be right back!
    xoxo
    Patricia http://patriciacori.blogspot.ch

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnx tho' ~ :D ASAP I run to your blog. :D

      Delete
  4. paling tak suka menunggu.... hahaha

    ReplyDelete
  5. no lima tu sama! hehehe.. ^^

    http://akubukaninnocent.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. "Sepah. Sepah dalam almari tak pe. Jangan luar sepah. hohoho" - ya kmk setju gilak2, biar jak nya merare dalam almarinya, tp jgn sesekali pulang keluar :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya la kan.. biar la dalam almari yang sebab yang bertutup.. haha

      Delete
  7. yes 98% apa yang kak aien tak suka pun raizah tak suka :")

    ReplyDelete
  8. hee, terima kasih menjemput kite join. ^^.

    ReplyDelete
  9. HAHAHA TAK PERASAN AKAK DAH DITAG.. XD

    NO 3 & 5 SAMA~ ^^

    ReplyDelete
  10. salam... habis qouta memang menguji... nak nak kalau nak buka blog :S

    ReplyDelete

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~