Thursday, February 18, 2016

25 Thing That Make Me Happy



Wah~ wah~ wah~ Makin ramai yang tagged beta ni.. hohoho rasa diri femes kejap. Lulz~ sangat..
 Thanks for Sofie & Farahiz yang tagged beta untuk spread the happy virus. Yeah~ happy virus. Of coz semua orang nak happy virus tu kan. Virus yang tak happy pun secara tak langsung terpadam.

Eh~ panjang pulak intro. Ha~ actually, Happy virus ni direka oleh SYA dan anda boleh klik la nama-nama mereka ni untuk baca semua happy virus mereka. 

Dan beta, mengambil la kesempatan yang kepishangan kelas batal memanjang week ni, yang buat beta tepu tak sudah, dan jangan pulak ingat beta mencuri tenaga dan ilmu. haha

Budak dip memang macam ni. Kalau dah naik master dan degree, jangan harap la nak berzoya-zoya tahap petala ketujuh ni. kan? 

Okay. sebelum panjang lagi berjela membebel.. Moh~ kita pergi the rules. Syarat-syarat untuk join happy virus ni. 

Buat satu post dan letak gambar diatas dalam post korang
Bagitau siapa yang tag korang..
Senaraikan 25 perkara yang buat korang tersenyum girang dan bahagia (bahasa tak kisah janji korang bahagia...)
Lepas habis jawab soalan korang kena tag at least lima blogger dan pastikan dorang mereka tahu.
Last sekali, kongsikan favourite quotes korang..[tiada paksaan kalau tak nak share..]

Okay. 25 perkara yang buat beta happy~ 

1. internet. Boleh online sentiasa. 

2. movie? 

3. Drama? 2 & 3 ni sedap nak layan tengah tepu+boring+kepishangan+habis lappy aku!!! 

4. Games. The Sims Freeplay+ Township= happy forever

5. Balik umah. Disebabkan merantau terlalu lama, umah mana balik yang paling best? huhuhu

6. A lot of chocolate, candy and all junk foods. Yummy~

7. Tidur. yang cukup. tidur lebih lemau otak & badan.

8. Cuti! patut cuti first kan untuk buat semua benda ni kan? hahaha

9. Ada duit banyak.

10. Jalan-jalan.

11. Family.

12. Novel.

13. Kawan-kawan untuk dengar aku bebel! hohohoho

14. Ada privasi sendiri.

15. Bila kita buat salah, minta maaf orang maafkan kita. :D

16. Teman gila-gila. Whatever kerja gila kita buat dia ikut dengan bahagia. hohoho

17. Kenal orang yang sama minat

18. Result dapat gempak!

19. Bila orang hutang kita, dia ingat bayo tanpa perlu kita ingatkan.

20. Bila kita boleh tolong orang. :D

21. Dapat apa yang kita idamkan.

22. Hidup tanpa susahkan orang?

23. Freedom!

24. Treasure dunia baru.

25. Kesemua di atas.

Nampak sangat tak hidup ni simple dan happy go lucky~ 

hahaha happy virus kan.. Tak leh nak cita benda sedih2. Okay, mangsa tag. 5 orang kan?

1 2 3 4 5

-ENJOY THE HAPPY VIRUS-


6 comments:

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~