Friday, February 26, 2016

#1 Giveaway Braunschweig



Dengan ini beta mengisytiharkan pertukaran nama panggilan kepada -AIEN-

Dua hari lepas Aien jalan-jalan jumpa satu giveaway sound menarik la sebab tuan penganjur buat giveaway poskad dari tanah GERMAN. wow~ 

Maka terpanggil la nak ikut. 

Syarat-syaratnya: 

1) Buat satu entry tentang giveaway ni, letaklah banner comel kat atas ni plus backlink, penat taw iolls cipta banner ni (tapi mana lah taw internet xkuat ka latptop gila ka, xpayah letak pon okay) 
2) Then nak korang tulis satu kata kata hikmah tudiaa bahasa (motivational quote) korang yg menarik. 
3) Sila tinggalkan link kat comment okay
4) Last but not least, xda paksaan, u can follow my blog if u are interested (^_^)

haa~ so quotes yang Aien pilih...



Disebabkan miss my family like crazy now to yang terfikir quotes ni. >.<

Hidup anak perantau macam ni la kan.. 

Hanya mampu pulang ke rumah kakak je la.. 

Ok. Jangan sedih. Jangan nangis. Tuan penganjur lagi jauh tau tempat study dia. Be strong like her la~ 

huhuhu

Kome join la yer segmen ni. 

PS: CLICK BANNER UNTUK JOIN-

12 comments:

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~

Instagram

Pinterest