Thursday, January 07, 2016

story 7 of 366

Dek bengang nak purchase barang online tak lepas-lepas, beta lepak kat blog sambil blogwalking.  phew~ stress tahu~~

Nak beli beg tu!!!!

beg macamana? nih ha~ beg skola ala-ala Jepun ni.. T.T




Since past few days, nak purchase. tak lepas-lepas. Sakit hati. huh~ lepas bengang kat sini pulak. hehehe

Firstly, thought nak beli kat Zalora, pahtu habis stock. Terpaksa tengok dekat web dia sendiri. Pun tak lepas jugak. Geram tahu!!! 

Muka dah macam apa dah  ni. Last-last relax sambil dengar lagu VIXX beta menaip.

Jalan punya jalan sekali ternampak ni,, 

WAAA~ Alhamdulillah menang lagi untuk segmen bloglist. Kali ni jadi belog best cik Yaya kite. Waa~ terubat la sikit hati yang tengah sebel ni. 



Thnx cik Yaya~ mwah mwah sayang awak lebih-lebih. hehe

Maka, bermula la perjalanan kita untuk blogwalking mereka yang menang. 

ritu, dapat jadi bloglist Adik Shawal, tambah lagi rezeki. 

alhamdulillah~

kelmarin dapat hadiah daripada adik jiran sebelah rumah sempena #dearsofie tu. walaupun tak dapek buku ala-ala bom tu, dapat buku/calendar ni pun dah cukup baik.

thanx sofie~


Muka depan buku ala-ala surat daripada special one. <3


Kata-kata perangsang dari sofie. Yeah~ thanx for that too. And special bookmark.


And the most best part is, book ni boleh stand up like calendar. Yeay~ 

Kbai








2 comments:

  1. Alhmdulilah..hehe..sy xpernah pun menang apa-apa lagi..wlopon join segmen apa-apa..hahahahaha..

    ReplyDelete

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~

Instagram

Pinterest