Tuesday, January 19, 2016

SEGMEN : JOM TAMBAH FOLLOWER # ROUND 1



 Abang JM kita continue lagi dia punya  Segmen: Jom Tambah Follower ritu, so, kena continue la. Ingat memula tadi macam tak join pulak segmen ni. hehe sorry la, ada masalah memori lost sekejap. thanks la dapat buat backlink bagai nak check. hehe 


Mari kita continue dengan jawab 10 soklan ni. 

Okay. 


 Seorang kecik molek yang awkward. 

 Sarawak Bumi Kenyalang. yeah~ 

 Masalah yang sakit hati, nangis dan tido. Masalah yang tak leyh nak difikirkan senyap dan dengan music, Masalah yang perlukan rujukan, tanya sana sini. hehe

 Idea berblog? Since 2008, macam best je kalau ada blog. Sebab dulu suka menaip tapi tak tau nak taip apa. So, bukak blog untuk membebel. Macam dalam cerita ni ada terjumpa blog lama yang dah tak ingat langsung apa acc digunakan untuk login. 

 Dah jawab kat atas. hahah

 Pernah. Selalu celebrate dengan mak sebab satu bulan dengan mak. Kalau tak pun dengan cousin sebab kitaorang share tarikh yang sama. Hadiah? Naaa~ eh ada. orang jauh sanggup poskan hadiah untuk beta. :) kenangan giler sebab dia hantar teddy bear. *Auch malu beta.. *

 Hurm... berat nang soalan ni... Nak skip boleh tak? In syaa Allah semua nak yang terbaik untuk diri sendiri kan? Siapa pun dia, accept as he is. rite? 

  Naaa~ so far tak ada lagi la. 

 Simple. Sangat simple. But, I rabun, disebabkan tulisan kat blog JM tu comey sangat pakse rabakkan mata sekejap tenung ayat tu. hehe

 Layak ke mana tu JM? hahaha bagi saya 74.65% kot. haha why a lot of number? Because I really don't know how to rate it. As long as blog JM kemas, as senang baca, banyak input it's okay for me. Sebab JM cool~ hahah 


K sebelum beta merapu meraban lagi dengan lebih panjang melalut sampai engkome sume tak leyh nak hadam.. baik beta ngundur diri. 

hehehe 

Hope you guys enjoy. Banyak melalut ja dalam ni..  mian~ :D


11 comments:

  1. good luckk awakk.

    anyway saya nak jmput awak singgah blog saya.. cuci mata tngok kain sngkt sarawakk... ahahahahha... awak org sarawakkk eaaa.. http://wanieseuk.blogspot.my/2016/01/songket-preview.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnx for drop by.. hehe nanti kte singgah.. hahaha :D

      Delete
  2. jawapan2 tu. satu je sama. rabun ! hihih. geng rabun la kita :)

    ReplyDelete
  3. Hahaha rate blog JM ada plak o.65% tu ye..^^ btw selamat bersegmen ;)

    ReplyDelete
  4. ROUND # 2 : http://jmbelog.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-round-2.html

    ReplyDelete

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~