Monday, January 11, 2016

SEGMEN BLOG REVIEW by LITTLE MISS SNOWFLAKE



Apa lagi dia nih? hahaha sabo je la nengok spam dia nih.. hahaha

relax brader, brader relax.

Di ptg isnin yang indah lagi nan tenang, 

Angin sepoi-sepoi bahasa meniup dari blog Little Miss Snowflake. 

Ha~ patut la sejuk sikit. Ada salji ghupenyer. 

Bila dah sejuk, sedap ler nak lepak kat tanah dia. 

Dihiasi dengan snowflake, blog yang simple dengan wana kelabu-peach tu, tenang mata memandang. Tapi, tak leyh lama. Dengki beta tahu. Guane dia buat blog dia cantek lagu tu? T.T 

Dengan kata-kata yang auch~ #deep kau. 

K. Dah balek. Tak sanggup nak tengok lama2. geram pulak. 

hahaha jangan nangis pulak baca nih yer, Lisa? 

honest, tulus ikhlas dari kalbu gitu. 

Tak ada la. Beta "kenai" Lisa ni pun dari segmen, so masih newbie lagi la dengan dia. 

Salam kenal Lisa~ 

untuk kenal Lisa lebih dalam lagi, beta pun join segmen dia. Kot-kot la nanti giliran beta buat segmen, sudi-sudi la join yer.. 

Win-win gitu. tak ada la. gurau saja bah~ 

Berjela pulak karangan aku petang ni. kbai

PS: Nak join? Sila klik banner tu ya~ 

-Selamat Mencuba-


PS 2: Segmen ni akan tamat pada 14 Januari 2016.


21 comments:

  1. hahaha awww. terharu lah.. *lap air mata* ekekeke

    anw, terima kasih sudi join segmen Lissa :D

    semak sini untuk senarai peserta, ya > http://lissa-lissalalissa.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-segmen-blog-review-by.html

    ReplyDelete
  2. [blog reply] hi hi~~~ hahaha, why "speechless" tho kekeke~

    ReplyDelete
  3. singgah dari sgemen yg sama..:)

    http://makgarang.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete
  4. haha, that's my real age indeed.. kalau korean age, even older! haha~ nak berguru apa? kekeke~ boleh je if it is within my knowledge limit ^^

    ReplyDelete
  5. Singgah :D
    http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete
  6. Singgah blogwalking dari segmen yang sama. Have a nice day! http://syaza-applemints.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete
  7. Hiii ! blogwalking dari segmen yang sama :)

    http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete
  8. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~