Saturday, January 02, 2016

SEGMEN: Awak orang mana?



Ada ka patut beta join segmen ni sebab tertarik tengok banner dia? 

Geram kan tengok bebudak nih... 

Cubit-cubit kang~

Okay. Dah lepas geram. 

Heheh 

Hai hai~ 

Kamek orang Sarawak kowh~

Berasal daripada Miri, Sarawak Bumi Kenyalang. 

Currently jadi penduduk sementara di Kuala Sungai Baru Melaka. 

Untuk masa akan datang tak tau.. 

Mwahaha .. lebih2 pulak kan. Dia cuma tanya satu soklan je. :p


Apa yang best kat MIRI??

urm.. urm..

hahah tak leyh nak jawab sebab beta pun kalo balik tahu rumah saja yang best. Lulz~

Ada orang cakap sekitarnya:

1. Gua Niah - 45 minit daripada Bandar Miri

2. Grand Old Lady - Bukit tempat nak tengok sunset or sunrise. Sini juga ada muzium Petronas.

3. Taman Bunga. Or taman apa ntah tu. Tempat dia nice. Untuk shooting or photoshoot.

4. City Fans. or Dataran Kipas.

5. Sejam daripada Brunei.

tu je kot. hehe


K. RRAi. 

As you can see.. my blog currently macam vampire. White, Black, and Red. 

So, the color I would like you to do the banner.. 

Eh awak nak buat banner kan untuk peserta kan? hehhe

Haa~ 

Banner saya warna ni... 

Background: Transparent
Font: #FF0000 
Design: #000000

Okay? Cerewet tak? Hope dapat buat. sorry susahkan awak.. 

okay. yang lain nak join, tekan je adik2 comey kat ataih tu... 

Nak jugak tahu korang asal mana...

:D

-SELAMAT BERKENALAN-

10 comments:

  1. eh? dari miri juakkah? samalah kita! alu teruja jumpa org miri ea!

    ReplyDelete
    Replies
    1. #diadik saya kang~ heheheh *tawak jaik*

      Delete
  2. rami org miri eh, sofie pun miri juaak
    Grand Old Lady kmk pernah pg...eeee takut mek ngga jeraya curam ya...san asa mek

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah jiran sebelah rumah nya ya... aok eh.. nait k moto lagik la..

      Delete
  3. MD singgah follow sini.. Wah peminat tegar Kris ni..

    ReplyDelete
  4. Best of luck sis.. =D akk pun join segmen yang sama..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  5. Hi qila singgah dari segmen sama hehe.
    Ramai nyaaaaaaaaaaaaaaaaa org sarawah hahaha jeles T_T
    Qila orang Gombak btw huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sarawah tu mana ya? hahaha tak ada la ramainyer... :D

      Bleh la ni kalo ai turun Gombak, kte jmpa. :)

      Delete

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~