Friday, January 08, 2016

Second Juma'ah in 2016



And I be like~~~ 

kroooh krroooooh~ 

13 days more. Counting days balik ke Melaka and start schedule as student back, pheww~ 

Lepas edit sikit-sikit, post kat sikit-sikit kat blog lagi satu, sudahnya beta takut orang naik bosan beta dok post macam-macam kat G+ tu. haha 

Jangan la tension yer. Lepas ni.. slow la tu. hehe

Cerita hari ini, sorting all my musics and dramas and movies. Phew~ takkan sempat habis hari ini. Esok la sambung. Hardisk dah penuh sangat. Tak tau nak buang apa? Drama? no no no. Movie? Semua dah feveret dah tu? Anime? An dwae!!! 

Last-last tarik hardisk tu dari lappy. Give up. Esok ada rezeki lebih nak beli hardisk. And buat lagi collection banyak2. hehehe *evil eyes*

makanya.. itu je la kot untuk hari ni. 


No comments:

Post a Comment

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~

Instagram

Pinterest