Sunday, January 03, 2016

First GiveAway by Encik Kidal



En.Kidal buat giveaway untuk 2016. 

Moh ler join rame-rame yer. 

Wanted Gift: Customize planner A6

Azam saya pada tahun 2016 ialah.... mendapat anak yang bernama azam. hahah idok ler beta tahu. #joke. #janganmarah

Ok. Serius. 

Azam saya pada tahun 2016 ialah habiskan belajar dengan dapatkan deanlist? hurm.. sound macam susah sebab dah final year. Dari sem 1 target deanlist, sudahnya sampai la ni tak da. T.T

Watever la. Nak cakap give up tak juga, cumanya nak berharap untuk tetiba dapat deanlist tu adalah. :D

Huwaaa~ tak nak fikir azam dah. Dah tua dah nak fikir azam bagai. Yang penting orang sekeliling saya sihat, mental, fizikal, rohani dan jasmani. Mak ayah sihat, Adik-adik cepat kawen, Dan saya dapat kerja. Simple kan? 

As long as 2016 stay with me.. :) 

IG:
lady_channa

[ps> sy locked]

Victim of tagging:

Cik Leyha & Cik Yuha


maka, dengan ini..

tamat la sudah azam saya.

>>NAK JOIN? KLIK BANNER<<

-selamat mencuba-

7 comments:

  1. Thanks join and goodluck for you sis :)

    http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal-yawww.html

    ReplyDelete
  2. Singgah sini..daripada giveaway yg sama..gdluck taw hehehe..

    http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    ReplyDelete
  3. blogwalking dari ga yg sama...
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    ReplyDelete

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~

Instagram

Pinterest