Monday, January 04, 2016

Final Day with serious talk?

Previously in ONE WEEK WORKING:





Last day make me thinking something. Some of my hoobae sharing about someone of her friend propose her on New Year Eve. And me like, who again? Because she got A LOT of guy waiting for her. 

Pap~ idea came to me. 

WHAT DID GUY SEARCHING IN WOMAN?

Because no offense, from my opinion, again judging people [with double finger] she is not someone that worth to.. I mean she just 18 years old. And she such a clumsy more than I do, yet she had a lot of men in line. Wow~ 
Deep thinking aaahh~ she got something. The hopeless young girl, unprotected person, careless woman. Ah~ is that type of girl or woman that man like?

Hurm~ 

Actually after I got these idea, I already typed an article about it. lulz~ it's very long one, VERY long. Because emotion came over and took my soul and bOOOOMMMM! And me like?? 

hahaha what actually you do? 

With less people in shopping mall today, and I got plenty time to go to another world. heheh  

-------------------------------------here the article--------------------------------------enjoy it----------------

Since little, every girl have their own fantasy dream guy. Either a guy like her father or  a guy that can protect her. Somehow, the girl who get hurt during her childhood, to them, a human being named GUY is most entrusted people in the world. -some might think how stupid a girl, woman and lady they are-

CINTA. is subjective word. Every person have their own explanation about this word. Right? 

As example, for opening, this year Malaysia woke up with a love game from a little RARA (I guess her name). A few days before 2016, she was told been kidnapped by some guy, and yet she upload her voice video I bet, [ah~ I really don't like a news in Malaysia now] I was wondering when my classmate posted on their moment. 

"How sad she being kidnapped~ T.T"


and I was, hurm... and it was viral till 1 Januari 2016. And boom! She was lying. The real story is she gone with her boyfriend? Uh~ 

Adik~ saya baya awak, masih takut dengan dunia dan dengan namanya lelaki. Even sampai sekarang pun, I still scared with world. 

Siapa yang anime fans mesti tahu .. 

"The most scary creature is HUMAN." -Owari no Seraph

Sejahat-jahat babi hutan pun dia takkan kejar orang yang lari bengkang bengkok. Sebusuk-busuk babi pink dia takkan kacau orang kalau dia dah kenyang. 

Buruk nau perumpamaan beta nih~ ;p But it's reality kan? 

Back to serious talk. Sebenarnya malas nak fikir pasal cinta ni. Sebab dia rasa macam useless. Sangat predictable. As mula-mula kata cinta, terima seadanya dan hujungnya I hate everything you do. Like what?? sudahnya kita benci antara satu sama lain. 

and mula la nak meroyan. 

Girls, correct me if I was wrong. There is 3 type of woman after break up:

1. Nangis bagai nak rak tak leh nak move on. Take time nak move on.
2. Bila break up, rasa nak bunuh diri. 
3. Tiada respon walaupun dia sedih. Somehow dia terima hakikat. orang tak hendak. dia lagi tak sudi. :)

Which one of yours? >>SILA KOMEN DI BAWAH<<

Siapa sini pernah tengok JUWANITA? 

Apa yang korang faham daripada story line JUWANITA tu? Beta pun tak tengok lagi sebenarnya. Sebab dia kind of horror+psycho=tooscared. 


Daripada yang adinda beta bercerita di kisah pasal JUWANITA yang dari kecil pernah kena rogol and dia kena child abuse. So, dia nak protect adik dia. Ke? 

hurm... 

---------------------------------------------------END----------------------------------------------------------

Okay la. Tu ja serious talknya. 

Sebab beta rasa macam panjang sangat. Actually panjang lagi. Tapi dah malas na taip. Sempat lagi beta jalan-jalan singgah blog orang. 

Satu kisah lagi, malam sebelum nak tutup kiosk tadi, random tiba-tiba nak google nama sendiri. hahaha phew~ dunia di hujung jari menakutkan. 

Siapa di sini pernah google nama dia? 

hahaha

sep sep la kita geng. Siapa yang belom. Cuba la.. Tengok apa benda korang bakal jumpa. 
And beta jumpa ni...


Blog lama beta. *shock*

haa? rupanya beta telah berkecimpung dalam dunia blogger since 2008? hurm.. 

and beta dah lupa beta pakai acc apa ni. T.T ingat nak padam. 

Omaigad~ 

memang terpaksa la biarkan. hurm.. 

nampak sangat tak matang masa ni. haha dengan apanya. design tak chantek macam design blog bebudak sekarang. 

k dah panjang sangat ni. Beta nak sambung jalan seround dia. Mencari siapakah gerangan yang menjerit tapi tak tinggalkan kesan. Susah jugak nak jejak nih~


Maka, dengan ini, tamat la sudah ONE WEEK WORKING. 

Sampai ketemu next episode

good night~ Jalja... 




6 comments:

  1. I don't know what kind of girl am I after breaking up since I've never been in a relationship. I hope I'm the one who would walk away from the past, wouldn't let the lingering feelings be in the way, insya-Allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yosh~ moga tercapai. Dok ingat yang pada yang xsudi macam bazir karen je.

      Delete
  2. Well im the girl who nangis bagai nak rak tak leh nak move on. And yes, ofcs laaaaa take time nak move on. Hehe.

    But now hm fobia gak ah with love.
    Hehehehehehhe
    nway

    I googled myself too hahahha sbb nk tgk keluar tak gmbr hodoh hahahaha thank god none hodoh (i guess) ahahahahah

    ReplyDelete
  3. nice blog, please follow my blog liz-juelita.blogspot.com

    ReplyDelete

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~

Instagram

Pinterest