Sunday, January 03, 2016

Day 6

benar la telaah ku.. 

*sigh*


Followers beta mengikut bilangan post. hurm.. 


Kejadah la obses sangat dengan follower tu? Udah-udah ler lagi kamu tu. 

Hurm~ 

k la. orang tak kisah dah. haha 
yer la tu.. 

Okay. continue. Since beta dah pandai bersegmen bagai. Habis post segmen, baru beta post kisah harian beta. kisah seminggu bekerja.


PREVIEW:





Ketawa sorang lagi bila hari ni bukak je kiosk ada lagi orang bertanya. Memang jadi sewel la ketawa sorang-sorang. 

Hari ini hambar sikit, sebab semua orang dah mula sibuk preparation untuk alam persekolahan. Esok dah start daftar. Isnin dah start sekolah. 

Selamat bersekolah la pada yang masih bersekolah~ :D

Bagi yang menduduki UPSR, PT3, SPM & STPM, good luck. Study smart not study hard. 

Ecehwah, macam apa ja.. 

Kisah hari ni tak banyak sebab beta dok fokus tengok The Return of Superman EP 101 sampai nangis-nangis ha.. 

Tengok touching part fatherhood ni. hurm..

Dok, hum hum dari tadi kenapa entah? blur sikit rini. sebab pening sikit. hehe 
pening2 tido lambat lagi. 

terleka kejap blogwalking tadi. hehe 
Benda ni addicted sungguh. Tak leh nak berenti. Payah la macam ni. 

Yela. Sebelum balik tanah Parameswara. Dah busy. Apdet seminggu sekali. Tu pun kalo balik umah kakak. Sudah la Mr.L ni milih. Tak mo connect dengan hotspot. Nak TM WIFI je. humph~

Cepat la lagi dua hari.. huhuhu

Esok cadang nak marathon BLEACH balik. Sebab tadi marathon BLEACH Movie. heheh

Tengok la seribu kali, tetap tak boring. 

K la. 
Bateri dah low. Masa untuk tdo. 

bai bai.. 


No comments:

Post a Comment

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~

Instagram

Pinterest