Thursday, January 21, 2016

Birthday Giveaway by Finurz Creations 2016


wah wah~ terasa lama beta tak jengjalan dan lepak kat blog kengkawan sedangkan baru dua hari. Semalam ada jugak jengjalan, tapi, tak lama. Mian he semua ya~ 

eh eh... bunyi macam ada ja orang rindu beta ni. haha perasan sungguh. 

Dah-dah jangan nak merapu lagi hari ni.. 

Beta cuma nak cakap untuk entry ni.. beta nak ajak kome semue join segmen ni. 

Actually tuan tanah ajak orang lain, beta tengok macam menarik and saja nak join.. hehe mana la tau ada rezeki lagi. Amiin~ 

Jom la. meriahkan.. Reramai lagi better right? 

K.. beta nak bebel dalam entry lepas ni. 

Join tau. Jangan lupa pulak. 

P/S: KLIK BANNER UNTUK JOIN. 

-selamat bersegmen- 

12 comments:

  1. Replies
    1. try sis~ meriahkan lagi yer.. senang je ni.. :D

      Delete
  2. menariknya nampak ! selamat bergiveaway and good luck. ^^

    ReplyDelete
  3. singgah BW and follow ..
    http://www.kennymerligal.com/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnx for drop by... :D okay sat g sy p..

      Delete
  4. hye dik! all the best! akak dah follow awak, nnt follow akak semula kalau belum yeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya rasa dah follow dah ritu. hehe xpe. lpas ni check balik. thnx sis~ :D

      Delete
  5. Hai, singgah dari giveaway yang sama. Goodluck. :D

    http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan..
    kita singgah..
    dari giveaway yang sama...

    http://hatinufid.blogspot.my/2016/01/birthday-giveaway-by-finurz-creations.html

    ReplyDelete

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~