Monday, January 11, 2016

apakah?


Ohayoo~

Beta overdose rini pasai seronok sangat dapat juga design blog as I want so much. hihi

Blog mana? 


"Dia belog banyak-banyak pake apa?" 

And beta macam, 

hehehe 

"Senang bah nak manage nanti." 

Maksud beta teq, eh... terkelaka sarawak pulang.. Oups~ 

Maksud beta tu, 

macam blog nih, 

beta khususkan untuk followers seeker, segmen, suaikenal and sebagainya. 

blog kedua as u'olls can see si comey bertiga ataih tu~


Ada maksud tau berdiri nya mereka di ataih tu. Susah payah jiran sebelah rumah dua beta buatkan. 


Si blonde baju puteh tu, untuk rahsia di sebalik empunya aienienka. ha~ gitu.. 

Si grumpy tuh~ err.. untuk apa yek? kejap..

Haa~ yang tu untuk beta berkarya kononnya. hahaha 

Dah! jangan gelak. cer try masuk. Lalu berfantasi la kalian. hahaha

ni preview dia sikit. Setelah beta bersengkang mata edit yang tak seberapa. 


Hasil belajar tak semenggah di youtube untuk header, phew~ dapat la kekonon gaya gitu. 


Pahtu, untuk si rambut meghah yang naughty tu, beta punya collection. Segala jenis review la beta masukkan kat situ. 

Movie,Drama dan lagu semua ada. Yang best beta punya favorite la. So, in case la korang berkenan nak tengok apa la budak ni merapu meraban dalam collection kononnya ni, 


See? u'olls yang friend di G+ beta tu tahu la kalau sometimes beta sharing kat sana. 

Hehehe mian he~ 

Untuk blog ni jugak beta edit tak seberapa sebab tak reti and malas nak baca coding bagai. 

Aturkan balik semua entry pun sekian lama gamaknya, 

ni kan pulak nak edit. phew~ memang seminggu bertapa la jawabnya. 


Ni la hasilnya mereka duduk bertiga. Eksaited pulak beta melihat. 

Wish one day, aienienka tu boleh jadi brand name ke hape. 

Angan-angan tak suda. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Entry ni just nak bagi tau kome semu tu je. hehe 

Thanx sudi baca sampai habis. 

Kalo rajin, singgah la sana dan sini. 

Kali ni tak jadi followers seekers dah. hahaha

:D


No comments:

Post a Comment

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~