Thursday, July 30, 2015

mail coming~

 
 
Apa nak buat ni jang~~
Saat kaki aku menapak ke Miri International Airport memang dah lesu. Sampai Kuala Lumpur International Airport bertambah lesu dengan ketidaksedapan perut nak membuang. senonoh sikit! 
 
Mwahaha senonoh la cik oi~
 
Makanya, sampai di Melaka selamat, jejak kaki di depan rumah Desa Bayu, jam 2:55 kot la. Alhamdulillah.. 
 
 
Hari seterusnya pergi daftar subjek, tengok jadual. 
 malas dah pulak nak menaip. 
 
 
Pahtu~ Sampai kini, den masih duduk umah bayu golek2 tarak buat gapo deh.. Takut semangat nak belaja tu dah terbang menjauh dah... 
 
hikhikhik kbai
 
 
 

Monday, July 13, 2015

 
Ramadhan say goodbye very soon, although I'm not ready to let Ramadhan go, still I'm not change myself for better. And again, Ramadhan go.. :( 
 
Apa kebende aku merepek memalam buta. Mood untuk apdet blog is coming. Esok mata panda arrived~
Bebalik ilang idea nak tulis. 2 days more, aku kerja. 12 days more before back to Melaka. *sigh*
Ready ka? Ah~~~~
Mood swingy like wind. kihkih. Apa kebenda ntah.. kbai

Saturday, July 04, 2015

July is here~




 
 
Mana kan dicari semuanya dalam kadar yang senang? 
 July datang lagi. Sekejap aja masa berlalu. Normally people would say like that every middle year. Why? Sebab sungguh tak berasa kot masa. Sekarang dah minggu ketiga Ramadhan. Lagi seminggu lebih nak raya. Ramadhan pun say goodbye. Nothing achievement yang dibuat juga. Masih juga macam tu. (*.......*)
 
Tengok~ hilang lagi idea nak menulis. Menaip. sekadar menambah entry setelah entry yang lama kena buang. I mean blog lama kena buang. Semuanya tinggal kenangan. Well~
 
Tak lama lagi dah sambung semester 4. Start fikir pasal study. Start pegang pen balik. Start kenangan assignment balik. Start prepare untuk presentation. Start berhadap dengan manusia yang bergelar kawan. Start hidup di asrama baru. *sigh*
 
Tak apa. Lagi berapa sem lagi. Lepas ni, buat la apa yang kau suka. :)
 
K. Bye.