Sunday, December 27, 2015

Oh Cinderella by KMLIA HSHM

SEGMEN INI BERLANGSUNG HINGGA 28 JANUARY 2016


Jalan petang-petang ternampak satu give away lebih menarik nih. Lagi-lagi part fantasi yang tak boleh blah nih. hihihih 

I wish

I can be like cinderella. 

Yeah~ Cinderella telah mewarnai hidup kanak-kanak beta dengan color yang menarik. Tell me 3 important things yang sampai sekarang ni ingatkan pada diri. 

 Dunia is kejam is you think. BUT it can be beautiful more than you can imagine. 

 Everyone can be mean to get want they want

 Everyone deserve to be happy 

Jangan la sedih sangat baca entry nih.. Truth is pain babey~  Nak buat ayat terlebih gempak pun tak reti, so truth is the best way. 

Cinderella yang bertuah setelah dia mengharungi kehidupan yang brutal. Sekarang ni pun dah banyak sangat version Cinderella ni. Ada yang tercapai impian, ada juga yang kancus. 

Makanya, tak salah nak jadi dreamer. Bak kata orang; 

Nak berangan tak perlukan duit. 

Tapi hakikat zaman sekarang, semua perlukan duit, even nak p jamban sekali pun. Reality kena hadam, fantasi kena telan. 

Ah~ sudah.. nak bebel pulak. Kang tak pasal-pasal semua orang tak nak join contest ni. haha 

Hadiah dia lumayan kot.. Kot-kot la bertuah sangat, terkena. hehe 



See~ berkenan kan?? 

Moh malam ni kite penuhkan contest nih~ senang  je... 

Sila la klik banner di ataih yer. 

-Selamat mencuba-



10 comments:

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~