Thursday, December 31, 2015

Last



2300

Last entry for 2015. 

Everyone countdown for it. Last year, aku tak countdown pun. Last year, masa ni dah kat kolej mereput. Kelas dah start. Tahun ni takwim kolej macam senget sikit. 

2301

Still tak ada idea nak type apa. Sambil jalan mencari memori apa yang paling unforgetable 2015? 

2302

Unforgetable Memories: 

1. Getting dumped. again. 
2. Meet my BFF yang dari mula kawan 2008, tahun ni baru jumpa. 
3. Beta menangis kerana seorang sahabat. 

2303
Hilang lagi. 
Apa lagi....

2304
Ah~ bazir entry je. 

2016. 
Hope awak bawak khabar gembira untuk saya. Paling tak pun... biar la saya happy dengan diri saya. 

kbai

1 comment:

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~

Instagram

Pinterest