Friday, December 18, 2015

Jejaka Edisi Terhad

A what? Automatik mata pun macam nak klik je kan? Bukan la. Ni, one of my feveret novelis kuarkan novel baca Januari 2016 tajuknya "Jejaka Edisi Terhad". Rasanya second child Rin Ahmad ni "Gadis Edisi Terhad", and pun selamat dah jadi collection bete. hik hik hik..

ha~ nih dia.. boleh la klik gambar kalo nak beli online. Kak Rin, ai tolong promote your novel. Ouh~ my feveret. selain daripada Anjell. Anjell pun lama dah tak apdet blog dia. Menunggu jugak karya terbaru dia.

Hasilnya entry ni, terbaca geng blogger dia post gambar pasal novel dia. Terbuka pulak entry Kak Rin, terus yang...

Muka tak boleh blah sungguh~ excited nyer menambahkan collection Rin Ahmad nih. Semua ada. Dari anak pertama dia,
Story nih sangat touching la. Sedih. Version macam ni yang kena la dengan jiwa bete yang konon suka romance version nih. Pahtu, watak yang ada digarap macam.. Ah~ Terlebih pulak bete nih mengritik. Maap ler. Habit!
You guys, kalau tak pernah baca nih, sila la beli online kat SINI or nak baca sinopsis dia, or baca sikit online, boleh klik kat gambar.
Anak kedua Rin Ahmad, version nih pun best. Memang limited edition punya la girl ni. I like~ dulu konon nak jadi macam ni, haha tak kopak la. Lagipun, hobi ni macam membazir je. hehe. Klik la gambar untuk kisah selanjutnya tentang Jasmeen.













Untuk anak ketiga, Rin Ahmad jadi semakin rare dan membuatkan bete tak leyh nak lepaskan tangan dari tak mengambilnya bila pegi Popular ritu. Kisah Johan dan Arluna yang seunik namanya, pergh~ I wonder if novel ni diadaptasikan. hehe Siapa lah yang jadi Johan dan Arluna yang giler tu. haha. I mean GILER kat sini, bukan la gila mental, tapi.. yang... yang Arluna la..
Paling sweet dengan caption dia : TEWAS ITU TAAT

Ada la kelebihan novel nih dalam hidup bete. :)







Last but not least sebelom Jejaka Edisi Terhad, BIMBo! haa~ ya nih... personal opinion, kureng sikit~ tapi still okay dari Rin Ahmad kan.. Biasa kalo novel tu  best, bete akan keep baca sampai lunyai novel tuh, tapi, BIMBo ni still dalam keadaan baik lagi. heheh 
 Best nyer dalam BIMBo ni bahasa dia. Pergh~ douche bag yer.. Bimbo ni bahasa kasar dowh~ haha depends la pada orang nak hadam dia macamana. 

 







Habis~ moh ler kte order reramai kat KAKINOVEL. hehee

No comments:

Post a Comment

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~

Instagram

Pinterest