Monday, December 28, 2015

Day-1

Rini semangat bangun awal sebab finally tiga minggu bertapa jadi tempoyak masam, beta dapat kerja di tempat lama. actually orang tu, nak cuti hujung tahun, beta pulak nak kerja. huish~ 

punya la buhsan, tengok orang lalu lalang macam apa... beta terdetik nak bukak blog. Tu pun ikut tepon smartfon yang smart nih~ haha 

Waa~ ramai orang singgah~ tq. singgah tggalkan jejak. I pun dah blogwalking blog kalian and siap follow lagi tau~ pada siapa yg singgah tggalkan jejak tapi tak follow, jangan la segan2 tekan button >>join site ini<< ...

tapi jangan la tekan kat sini. tekan la yang kat sidebar tuh~ :P

tetibe, beta blogwalking satu blog yang suh beta visit blog dia, beta visit la. mangai~ tulisan apakah? beta sekadar tahu, roman malay,roman english, hangul, chinese, japan.  *tigabelakangtipu*

makanya, beta pun... maap ler. sorry ya~ bukan tak nak tengok or apa..  tapi sebab beta tak mengerti akan tulisanmu~ T.T


tak percaya kan? 

xpandai nak upload pic pakai tepon. Nanti balik kite edit. 

Makanya......

-------------------------------edited-------------------------------------------------------------------



Haa~ macam nih ha gaya tulisannyer. Macam dak2 Russian punya tulisan pun ada jugak ni.

Sorry because I can't read your blog. So, I just stopped by a second and capture this. hahah

please don't be mad with me..

kbai

No comments:

Post a Comment

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~