Wednesday, December 16, 2015

B4 & after



Yeehhhhaaaa~~~

Ha.. Happy sangat tuh dah berparty dia tuh. Fuh~ mana taknye,, sejak Isnin, dok mengedit blog dah ini je yang mampu. Tak tukar, dah puas dah macam ni. Nice. Bright. Yet funky gitu, kata adik bete. 

Memang tak padan sungguh~ I still young inside..














Thanks pada adik-adik encourge me... untuk be better. uhuk~ Dalam berblogging ni secara tak langsung belajar kenal diri sendiri. Daripada design perhaps kita bleh kenal sengsorang tu macamana.. hr student. tak habis2 dgn judgement dia

ah~ 

Masa tengah taip untuk entry lepas tadi kemain, dalam kepala.. Nanti kena buat entry.. thanx pada mereka sekian2 . kesudahannya dah ada sini, dah tak ingat nak thanx kat siapa. 

Pape pun, mereka yang terlibat secara langsung atau pun tidak... terima kasih banyak-banyak bete ucapkan, setelah 5 tahun berblog, kali ni rasa macam aktif semacam je entry aku.. hehe 

nak tulis berjela idea ke laut semua. paroh la aok ni~ menatap blog senyum sendiri. Awat?

adik tanya: "Dia memang nak pakai warna bright ka? Tak nak tukar wana lain la?"

Aku blur. Actually motif memula nak pakai theme yellow + chocolate = M&M candy :P

Pahtu dah buat, macam tak berkenan cause I boleh dikategori Pinky addict. Bright pink also my first choice of color. Tu, yang tengok2 kat Encee Google  terjumpa satu ni.. And dan disitu dia.

Adik tambah: "Cuba dia tukar wana yang soft sikit."

Ah~ jap... baru nak tukar CSS aku dah hilang! Mana nak cari koding tu boleh??? T.T

Malas punya kes.. Biar la. This one nice what. Hehehe

Like the combine of color. Brigh Pink + Blue Sky + Yellow Cream = ME~

komen? hurm.. might this one stay long. Sebab lepas ni, 2016 perhaps busy year. Dah masuk tahun ketiga la katakan.. Gitu la gaya dia. Nih~ tempat praktikal pun tak tahu lagi ni.

Adik tambah: "Nur, kalo dia nak praktikal, jangan praktikal sini kalo rasa dia tak boleh masuk dengan orang2 sini."

Erk~ uhu.. yea adik...

kita tengok la macamana nanti..




Hakak~ nape la besau sangat tulis.

Hakak bright sangat?

Hakak~ Hakak~ Hakak~

adeh~... every people own their own personality. Mark it!


1 comment:

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~

Instagram

Pinterest