Wednesday, December 16, 2015

1st Mini Giveaway by Azyyati Liah

Next, 

Kak Azyyati bagi giveaway comel~ Hehehe macam dapat je... 

Akak~~~ saya baru nih... main-main menghabiskan sisa 2015 dengan blogwalking dan bersegmen. 

Akak ni, dia suka travel. bestkan?

so, bile dia buat mini giveaway.. 

benda dia nak present kan bakal pemenang,, 

TARRAAA~~



Hadiah A



Hadiah B


Tapi kan... kita tak tau nak letak backlink lagu mana?? err... maaf kan kite... T.T


Tak pe.. Kita saja je nak join. Nak tambah kawan. hehe~ K apa lagi... Sila la klik banner untuk join yer~ Good luck to u o'lls

3 comments:

  1. GOod luck tuk awak juga :)

    Singgah dari segmen yang sama :)


    Done follow :)

    ReplyDelete
  2. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~