Wednesday, December 16, 2015

0341



Finally~~ 

Omaigod~  I tak realize jam dah  hampir kol 4. Wargh~ Mata pun dah kembali segar. Dah la semalam tak tido siapa suruh hang tak tdoq?? Pahtu... sambung lagi dengan rini. Actually tadi, masa semua orang dah berangkat ke kamar masing2, bete nak tdoq. Tapi, geram tengok blog adik2 yuha dengan leyha yang cantek mengalahkan idea aku yang kanak-kanak riang nih~ ahernya aku give up la. 

Jenuh mata nak hadap koding yang makin serabut. 
Ada gini ha mata aku ngalahkan si Squid nih ha~ 

Sudahnya aku terpaksa berpuas hati la. Sebab kematian wane apa nak pakai. Endingnya, dengan ditemani Epik High aku mengigihkan mengreditkan mereka yang banyak membantu terutama Lyssa
dan Meera dalam mengedit blog yang tak seberapa nih.. 


Cantek tak? ho hoho

Ala ala Santa Claus pencen aku nak tidoq. Entah esok sedar ke idok entah ler...

Hei hei~

Kata nak tulis entry berjela tadi... Mananye?? 

Hilang idea. :P macam tak kenal pulak.. Nanti la... hehe

No comments:

Post a Comment

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~

Instagram

Pinterest