Monday, November 16, 2015

godek sana, godek sini

 
Nak bagi title apa yek entry kali nih? Konon exam around the corner, nak la fokus study,  tapi disebabkan satu perihal aku rasa macam tak ada mood nak belajar. Kuang hasem kau Nur! abehkan duit ayah ja.. 

Ha~ godek sana godek sini.. konon nak tengok blog orang. Serius otak aku singkat sangat-sangat. Tak tahu nak tengok hape. Adeh~ labu ooo labu.. 

Cetek jugak ilmu aku nih.. Aku bukan malas nak bercakap. Sebab dah banyak sangat hidup dalam fantasy. Heran kan? 

Cer tanya aku favorite movie genre aku hape? 
Romance - Cause I living without Otoo- san love. 
Comedy - sometimes I need to laugh. Just for certain time. 
Fantasy - err.. Kind of. Terpulang pada kisahnya. Tak ada la meraban sangat. 
Magic? - Wizard thingy. 
Favorite movie is??  Boleh agak la dari genre ni kan? 

1. Peterpan & The Lost Boys. :)

Teringat era masa facebook memula wujud. 2008 perhaps. Masa tu aku letak email aku. Lostgurlz_9029@yahoo.com. Aku pun dah tak ingat password dia. Sekarang dah tukar email baru. Hurm.. 

Just realize something... Aku hidup ke belakang rupanya. Padan la negative sentiasa. :'( How to be positive? Stay positive? Cakap memang senang. I want to be positive. yeah! Few seconds later, phew~ so hard beb. Susah giler! 

Tengok, cakap pun tak leyh nak fokus. Lari sana, lari sini. Sebab dari story ni, I wish I can be a lost boy. And somehow people will find me. Adeh~ banyak sangat hidup based on movie ni.. :P
Al-kisah aku nak cerita pasal aku godek blogger malaysia punya blog. Tak ada la ramai sangat. sebab sekarang dah subuh. Dan aku tak tidur lagi. Yang kebarangkalian kelas ada untuk esok adalah 50%. Dan dapat ketua yang sobing sobing... Huh~ aku speechless.

#kbai

No comments:

Post a Comment

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~