Saturday, July 04, 2015

July is here~




 
 
Mana kan dicari semuanya dalam kadar yang senang? 
 July datang lagi. Sekejap aja masa berlalu. Normally people would say like that every middle year. Why? Sebab sungguh tak berasa kot masa. Sekarang dah minggu ketiga Ramadhan. Lagi seminggu lebih nak raya. Ramadhan pun say goodbye. Nothing achievement yang dibuat juga. Masih juga macam tu. (*.......*)
 
Tengok~ hilang lagi idea nak menulis. Menaip. sekadar menambah entry setelah entry yang lama kena buang. I mean blog lama kena buang. Semuanya tinggal kenangan. Well~
 
Tak lama lagi dah sambung semester 4. Start fikir pasal study. Start pegang pen balik. Start kenangan assignment balik. Start prepare untuk presentation. Start berhadap dengan manusia yang bergelar kawan. Start hidup di asrama baru. *sigh*
 
Tak apa. Lagi berapa sem lagi. Lepas ni, buat la apa yang kau suka. :)
 
K. Bye.  

No comments:

Post a Comment

thanks for leaving a comment. Always appreciate it~

Instagram

Pinterest